ATG MaxiDry (56-426)

Ár
Eladási ár:1080 Ft
Netto ár: 850 Ft
Méret

Leírás

 

Egy rendkívül könnyű, általános összeszerelési célokra készült kesztyű, amely olajos és nedves környezetben történő precíziós műveletekre használható. Az 5-féle méretben és 3-féle tenyérrel kapható MaxiDry 15-féle variációban kapható, amelynek segítségével minden munkához ideális kesztyűt választhat.

Tenyéren mártott

LiquiTech technológia

Folyadéklepergetés - az egymásra rétegzett két technológia által, a LiquiTech technológia segítségével nagyobb ellenállást értünk el az olajjal szemben.

ErgoTech technológia

Ultrakönnyű, a szintetikus bevonatnak és a piacvezető, szuperkönnyű varrás nélküli bélésnek köszönhetően a kesztyűk rendkívül kényelmesek, megfelelően illeszkednek a bőrfelülethez, továbbá kimagasló precizitást és érzékenységet biztosítanak.

"Tépőzár" - a kesztyű stabil rögzítését biztosítja. A csuklón található exkluzív, elasztikus "tépőzár", amely megfelelően "lezárja" a kesztyűt.

 

GripTech technológia

A "mikocsészés", csúszásgátló bevonatunk olajos és nedves körülmények közt is kontrollálható és kiváló fogást tesz lehetővé. A csúszásmentes anyag csak ott biztosít megfelelő tapadást, ahol arra valóban szükség van (tenyérrész) és ezáltal a megfelelő rugalmasságot is biztosítja.

 

HandCare technológia

Bőrbarát - a jól ismert technológia a gyártási folyamat során keletkező összes vegyszert és szagot megszünteti. A MaxiCut Oil egy bőrbarát technológia, amely az "Ökotex Standard 100" által támasztott követelményeknek is megfelel.

 

REACH

A MaxiCut Oil gyártása és előállítása során használt összes összetevő megfelel a REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) által támasztott követelményeknek.

 

Jellemző iparágak

Alapanyagok: autó-összeszerelés, autóalkatrészek, barna termékek, olaj, fém, kohászat, bányászat, csomagolás és tárolóeszközök, papír és műanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek, egyéb járművek, "fehér" termékek.

Ipari termékek: nemzetvédelem, építőipar, építkezés, tartós fogyasztási cikkek, ipari elektromos berendezések, kisebb szerszámok és kiegészítők.

Biztonsági figyelmeztetés: A MaxiDry nem vegyszerálló kesztyű. Amennyiben vegyszerálló kesztyűre van szüksége, úgy keresse a MaxiDry Plus és MaxiChem termékeinket.