ATG MaxiFlex Elite (34-274)

Ár
Eladási ár:635 Ft
Netto ár: 500 Ft
Méret

Leírás

AirTech technológia:

Még hatékonyabb szellőzés - a viselő kezéből származó hő gyorsabban átjut a légáteresztő felületen, hiszen az 35%-kal vékonyabb, mint bármely más hagyományos habkesztyű, és azokhoz viszonyítva ez 40%-kal hatékonyabb szellőzést eredményez.

360°-os szellõzés - a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360°-os szellõzést biztosít, melynek következtében a piacon kapható legjobban szellõzõ kesztyûk készíthetõk.

 

ErgoTech technológia:

30%-kal vékonyabb - mint a kapható hagyományos nitrilhab kesztyűk, mégis azokhoz hasonló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Rendkívül könnyű bélés - a rendkívül könnyű bélésnek köszönhetően sima és kerek ujjhegyek alakíthatók ki, amelyek maximális érzékenységet eredményeznek az ujjbegyeknél.

Felveszi a kéz formáját -ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.

A nitril bélés konzisztens eloszlásának - köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel.

 

GripTech technológia:

Optimális fogás - a “micro-cup” felület kontrollált fogást tesz lehetővé.

 

HandCare technológia:

Hand Care® technológiánk továbbá minden, a munkafázis során keletkezõ maradékanyag nyomot páratlan módon eltûntet, ezzel is biztosítva, hogy a bõr ne váljon szennyezetté. Ennek érdekében VALAMENNYI kesztyûnk megfelel az “Oeko-Tex® Standard 100” szabványnak, mely azt tanúsítja, hogy minden kesztyûnk bõrbarát. Végül, a kesztyûk szagmentességérõl a Sanitized® kezelési eljárás gondoskodik, mely bizonyítottan lebontja a baktériumokat.

Az ATG® termékek elõállítása és gyártása során felhasznált valamennyi komponens és összetevõ megfelel a R.E.A.C.H. (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) Európai Irányelvnek (1907/2006), ami szintén azt biztosítja, hogy minden termékünk bõrbarát.

 

Iparágak:

Alapanyagok
Berendezések, mezõgazdasági vegyszerek, alumínium, autó összeszerelés, autó pótalkatrészpiac, barna termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, bányászat, acél és vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és mûanyag, gumi és mûanyag, haszonjármûvek és egyéb jármûvek, fehér termékek.

Ipari termékek
Ûrutazás és nemzetvédelem, általános építõanyagok, építõipari cégek, üveg, építkezés, tartós fogyasztási cikkek, ipari elektromos berendezések, fémmegmunkálás, lakóházépítés, kisebb szerszámok és kiegészítõk, textilipar.

Szolgáltatások
Repülõtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, poggyászkezelés, építõanyagok nagykereskedelme, játékipar, élelmiszerboltok, út- és vasútépítés.

 

Alkalmazások:

Kikészítõipar és vizsgálat
Kertészet
Kisméretû alkatrészek kezelése
Elsõdleges, másodlagos és végleges összeszerelés
Karbantartás
Logisztika és raktározás
Szerszámok és berendezések használata
Huzalozási mûveletek