ATG MaxiCut 5 Oil (34-480)

Ár
Eladási ár:1143 Ft
Netto ár: 900 Ft
Méret

Leírás

CutTech technológia

Innovatív szálak - az alapanyagokat saját magunk szerezzük be, így olyan egyedülállóan nagy teljesítményű fonalat és szálakat tudunk kifejleszteni, amelyek amellett hogy kényelmesek, rendkívül magas vágás elleni védelmet biztosítanak.

Megerősítés - az erősítés a hüvelykujj és a mutatóujj közt található, javítja a vágási ellenállást és megnöveli a kesztyű élettartamát.

MaxiCut Oil - vágás elleni védelem olajos környezetben, 5-ös vágási szint

Tenyér részen mártva

 

LiquiTech technológia

Folyadéklepergetés - az egymásra rétegzett két technológia által, a LiquiTech technológia segítségével nagyobb ellenállást értünk el az olajjal szemben.

 

ErgoTech technológia

Felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.

A legújabb szövési technológia segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, amely javítja az ujjbegyek érzékenységét.

A nitrilbélés konzisztens eloszlásának köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel.

 

GripTech technológia

Optimális olajos fogás - a "mikocsészés" felület kontrollált fogást tesz lehetővé.

 

HandCare technológia

Bőrbarát - a jól ismert technológia a gyártási folyamat során keletkező összes vegyszert és szagot megszünteti. A MaxiCut Oil egy bőrbarát technológia, amely az "Ökotex Standard 100" által támasztott követelményeknek is megfelel.

 

REACH

A MaxiCut Oil gyártása és előállítása során használt összes összetevő megfelel a REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) által támasztott követelményeknek.

 

Jellemző iparágak

Alapanyagok: berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, autó-összeszerelés, autóalkatrészek, barna termékek, olaj, fém, kohászat, bányászat, acéllemez, vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és műanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek, egyéb járművek, "fehér" termékek.

Ipari termékek: nemzetvédelem, építőipar, üvegipar, ipari elektromos berendezések gyártása, fémmegmunkálás, szerszámgyártás, textilipar.

Szolgáltatások: repülőtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, építőanyagok nagy-, és kiskereskedelme, út-, és vasútépítés, logisztika, raktározás, karbantartás

Jellemző alkalmazási területek: kerámiák kezelése, téglagyártás, cserépgyártás, sorjás alkatrészek, üveglapok, műanyag öntőformák, éles fémlemezek, kisebb méretű éles komponensek.