www.trinti.hu weboldal üzemeltetője, a TRINTI Kft. ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról:

 

Adatkezelő legfontosabb adatai

  • Neve: Trinti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • Székhelye: 1135 Budapest, Kerekes utca 5/b.
  • Adószáma: 13111942-2-41
  • Cégjegyzék száma: 01-09-719273
  • Statisztikai számjele: 13111942-4778-113-01
  • Képviselője: Trinter Zoltán ügyvezető

 

Kezelt adatok

 

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát megtekintheti anélkül, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat a Trinti Kft. szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

 

Kérésére  a Trinti Kft. minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést a Trinti Kft. csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki annak személyes adatait harmadik személynek.

Rendszerünk minden regisztrált felhasználóról tárolja az önkéntesen megadott adatokat, melyeket harmadik félnek csak hatósági utasítás esetén ad ki.

 

Adatbiztonság

 

A Trinti Kft. garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli.

 

A Trinti Kft. nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a Trinti Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje.

 

A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

 

 

Adatbiztonsági irányelveink röviden

 

  • A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük

Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken.

error: Content is protected !!