Rólunk

Önnek nemcsak érdeke, de törvény által előírt kötelessége is
a munkahelyi munka-, tűz és környezetvédelmi
előírásoknak történő megfelelés.

2003-ban alapítottuk vállalkozásunkat azzal a küldetéssel, hogy kimagasló munkavédelmi szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleinket. Cégünk szakértője az ipari beruházásoknál végzett munkavédelmi koordinációnak, de büszkék vagyunk arra is, hogy széleskörű munkavédelmi szolgáltatásokat nyújtunk cégek számára.

Az ipari beruházásoknál való munkavédelmi koordináció terén elért tapasztalataink lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan segítsük ügyfeleinket a munkavédelmi szabályozásoknak való megfelelésben. Kiemelkedő szakértelemmel rendelkezünk abban, hogyan lehet a munkavédelmet integrálni az ipari folyamatokba, biztosítva ezzel a dolgozók és a projekt egészségét és biztonságát.

Cégünk nemcsak munkavédelmi koordinációt vállal ipari beruházásoknál, hanem teljeskörű munkavédelmi szolgáltatásokat is nyújt cégek számára. Legyen szó munkavédelmi auditokról, oktatásokról, vagy munkavédelmi dokumentumok elkészítéséről, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet a biztonságos munkahelyi környezet kialakításához.

Célunk, hogy partnereinknek ne csak szolgáltatást nyújtsunk, hanem valódi biztonságot és nyugalmat is. Mindezt olyan szakemberekkel érjük el, akik elkötelezettek a munkavédelem iránt, és naprakész ismeretekkel rendelkeznek a jogszabályi követelményekről.

Válassza a Trinti Kft.-t, és bízza ránk munkavédelmi feladatait – mi gondoskodunk a biztonságáról!

Munkaruházat

Több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkavédelmi szakembereink segítségével vállaljuk építés-kivitelezési tevékenység megkezdéséhez szükséges dokumentumok elkészítését:

 • Biztonsági és Egészségvédelmi Terv
 • Munkavédelmi kockázatértékelés
 • Kémiai / biológiai kockázatértékelés
 • Egyéni védőeszköz juttatás rendje
 • Munka-, és tűzvédelmi oktatás tematikájának elkészítése
 • Gépek munkavédelmi szempontú előzetes üzemebe helyezése
 • Munkaköri orvosi alkalmassági vizsgálatok
 • Mentési Terv
 • Munkabalesetek kivizsgálása, hatósági kapcsolattartás
 • Munkára képes állapot ellenőrzése, alkoholos befolyásoltság ellenőrzése és dokumentálása
 • Munkavédelmi koordináció ellátása és naprakész dokumentálása

Vállaljuk munkatársai munkavédelmi oktatását, cégének az építés-kivitelezés helyszínén a teljes körű munkavédelmi koordinációját

Cégünk professzionális segítséget nyújt a munka-, és tűzvédelmi feladatokban.

Kockázatértékelés felsőfokon. Cége sajátosságaihoz igazítva elkészítjük Önnek a kötelező munkavédelmi dokumentációkat a munkavédelmi kockázatértékeléssel együtt.

Túl sok az adminisztráció? Segítünk! Elkészítjük Önnek a teljes körű munka-, és tűzvédelmi dokumentációit, felvesszük a hatóságokkal a kapcsolatot, így Önnek lesz ideje cége fejlesztésével foglalkozni.

idézőjel

Rólunk mondták

“Ígéretemhez híven küldöm a toronydaru riport linkjét, amin vissza tudjátok nézni.
Én is köszönöm a segítségeteket és, hogy ennyire gördülékenyen tudtunk forgatni. Már most az interneten több ezer ember nézte vissza ezt a riportot
.
Youtube link:

Facebook oldalunkra is fel lett töltve: https://www.facebook.com/hetinaplo/
Jó munkát és kellemes hetet kívánok mindenkinek! “

„Hallo Zoltan,

danke für euren Einsatz für die Arbeitssicherheit während des ganzen Projekts. Eure fachliche Unterstützung unserer Bau-, und Projektleiter war eine grosse Hilfe für uns. Mit eurer Hilfe haben wir es geschafft das neue Werk ohne Arbeitsunfall aufzubauen…

VG: Andreas E., Oberbauleiter TKSY, Deutschland, 2017-04-10”

Kedves Zoltán,

Köszönöm a munkabiztonság terén nyújtott segítségeteket az egész projekt során. A szakmai támogatásotok nagy segítség volt mind az építésvezetők, mind pedig a projketvezetőink számára. Segítségetekkel sikerült munkabaleset nélkül felépíteni az új gyárat…

„ Dear Zoltan,

Thank you very much for your expertise and professional attitude. During the construction of our new plant no accident happened at all because the work safety coordination went perfect. I hope to have a chance to cooperate in the future as well.

Köszönöm szépen a szakmai segítséget és a professzionális hozzáállást. Az új gyárunk kivitelezése során egyetlen baleset sem történt, mert a munkavédelmi koordináció tökéletesen működött. Remélem még lesz alkalmunk a jövőben is együtt dolgozni. ”

„ … köszönöm a korrekt árajánlatot a BE-tervre vonatkozólag, melyet ezúton szeretnék is megrendelni…”

„…. köszönjük szépen a gyors szállítást, nem is gondoltam volna, hogy másnapra már meg is érkezik az áru hozzánk…”

Referenciák

error: Content is protected !!