Rólunk

Önnek nemcsak érdeke, de törvény által előírt kötelessége is
a munkahelyi munka-, tűz és környezetvédelmi
előírásoknak történő megfelelés.

Cégünk 2003 óta foglalkozik munka- és tűzvédelemmel.
Új tevékenységként foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást is tudunk nyújtani cégek számára szerződött partnerünkön keresztül.

A Magyarországon működő, elsősorban ipari tevékenységet folytató cégek számára teljeskörű szolgálatást tudunk nyújtani mind az egyéni védőeszközök beszerzése tekintetében, mind az előírt munka- , és tűzvédelmi dokumentumok elkészítését illetően. Szükség és igény szerint szolgáltatási szerződés keretén belül vállaljuk cégek számára a teljeskörű munka-, és tűzvédelmi tevékenységek ellátását.
Megtakarítjuk Önnek a dokumentációk elkészítésére, hatósági kapcsolattartásra fordított idejét, hogy Önnek legyen ideje cége gyarapodásával foglalkoznia.

Munkaruházat

Több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkavédelmi szakembereink segítségével vállaljuk építés-kivitelezési tevékenység megkezdéséhez szükséges dokumentumok elkészítését:

 • Biztonsági és Egészségvédelmi Terv
 • Munkavédelmi kockázatértékelés
 • Kémiai / biológiai kockázatértékelés
 • Egyéni védőeszköz juttatás rendje
 • Munka-, és tűzvédelmi oktatás tematikájának elkészítése
 • Gépek munkavédelmi szempontú előzetes üzemebe helyezése
 • Munkaköri orvosi alkalmassági vizsgálatok
 • Mentési Terv
 • Munkabalesetek kivizsgálása, hatósági kapcsolattartás
 • Munkára képes állapot ellenőrzése, alkoholos befolyásoltság ellenőrzése és dokumentálása
 • Munkavédelmi koordináció ellátása és naprakész dokumentálása

Vállaljuk munkatársai munkavédelmi oktatását, cégének az építés-kivitelezés helyszínén a teljes körű munkavédelmi koordinációját

Cégünk professzionális segítséget nyújt a munka-, és tűzvédelmi feladatokban.

Kockázatértékelés felsőfokon. Cége sajátosságaihoz igazítva elkészítjük Önnek a kötelező munkavédelmi dokumentációkat a munkavédelmi kockázatértékeléssel együtt.

Túl sok az adminisztráció? Segítünk! Elkészítjük Önnek a teljes körű munka-, és tűzvédelmi dokumentációit, felvesszük a hatóságokkal a kapcsolatot, így Önnek lesz ideje cége fejlesztésével foglalkozni.

idézőjel

Rólunk mondták

“Ígéretemhez híven küldöm a toronydaru riport linkjét, amin vissza tudjátok nézni.
Én is köszönöm a segítségeteket és, hogy ennyire gördülékenyen tudtunk forgatni. Már most az interneten több ezer ember nézte vissza ezt a riportot
.
Youtube link:

Facebook oldalunkra is fel lett töltve: https://www.facebook.com/hetinaplo/
Jó munkát és kellemes hetet kívánok mindenkinek! “

„Hallo Zoltan,

danke für euren Einsatz für die Arbeitssicherheit während des ganzen Projekts. Eure fachliche Unterstützung unserer Bau-, und Projektleiter war eine grosse Hilfe für uns. Mit eurer Hilfe haben wir es geschafft das neue Werk ohne Arbeitsunfall aufzubauen…

VG: Andreas E., Oberbauleiter TKSY, Deutschland, 2017-04-10”

Kedves Zoltán,

Köszönöm a munkabiztonság terén nyújtott segítségeteket az egész projekt során. A szakmai támogatásotok nagy segítség volt mind az építésvezetők, mind pedig a projketvezetőink számára. Segítségetekkel sikerült munkabaleset nélkül felépíteni az új gyárat…

„ Dear Zoltan,

Thank you very much for your expertise and professional attitude. During the construction of our new plant no accident happened at all because the work safety coordination went perfect. I hope to have a chance to cooperate in the future as well.

Köszönöm szépen a szakmai segítséget és a professzionális hozzáállást. Az új gyárunk kivitelezése során egyetlen baleset sem történt, mert a munkavédelmi koordináció tökéletesen működött. Remélem még lesz alkalmunk a jövőben is együtt dolgozni. ”

„ … köszönöm a korrekt árajánlatot a BE-tervre vonatkozólag, melyet ezúton szeretnék is megrendelni…”

„…. köszönjük szépen a gyors szállítást, nem is gondoltam volna, hogy másnapra már meg is érkezik az áru hozzánk…”

Referenciák

error: Content is protected !!