Testimonials

Kedves Zoli!
Ígéretemhez híven küldöm a toronydaru riport linkjét, amin vissza tudjátok nézni.
Én is köszönöm a segítségeteket és, hogy ennyire gördülékenyen tudtunk forgatni. Már most az interneten több ezer ember nézte vissza ezt a riportot.
Youtube link:
Facebook oldalunkra is fel lett töltve: https://www.facebook.com/hetinaplo/
Jó munkát és kellemes hetet kívánok mindenkinek!
Üdv:
Sváby András

„Hallo Zoltan,

danke für euren Einsatz für die Arbeitssicherheit während des ganzen Projekts. Eure fachliche Unterstützung unserer Bau-, und Projektleiter war eine grosse Hilfe für uns. Mit eurer Hilfe haben wir es geschafft das neue Werk ohne Arbeitsunfall aufzubauen…

VG: Andreas E., Oberbauleiter TKSY, Deutschland, 2017-04-10”

 

Kedves Zoltán,

Köszönöm a munkabiztonság terén nyújtott segítségeteket az egész projekt során. A szakmai támogatásotok nagy segítség volt mind az építésvezetők, mind pedig a projketvezetőink számára. Segítségetekkel sikerült munkabaleset nélkül felépíteni az új gyárat…

Andreas E., főépítésvezető TKSY, Németország, 2017-04-10

„ Dear Zoltan,

Thank you very much for your expertise and professional attitude. During the construction of our new plant no accident happened at all because the work safety coordination went perfect. I hope to have a chance to cooperate in the future as well.

 

Köszönöm szépen a szakmai segítséget és a professzionális hozzáállást. Az új gyárunk kivitelezése során egyetlen baleset sem történt, mert a munkavédelmi koordináció tökéletesen működött. Remélem még lesz alkalmunk a jövőben is együtt dolgozni. ”

Giuseppe G. , Global Special Projects Director, Olaszország, 2018-10-01

„ … köszönöm a korrekt árajánlatot a BE-tervre vonatkozólag, melyet ezúton szeretnék is megrendelni…”

G.A., építészmérnök, tervező, 2019-02-12